This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Malý byt v České Třebové

HomeRezidence a interiéryMalý byt v České Třebové

O projektu

Projekt řeší interiér malého bytu o velikosti 1 + 1 v pánském stylu. Do bytu vede malá předsíň odkud se vstupuje do koupelny, podlouhlé kuchyňky a velkého, světlého pokoje, kam bylo třeba umístit spací a zároveň obytnou zónu.

Kuchyň je navržena ve tvaru L v minimalistickém stylu a elegantní černé barvě. Bezúchytkové tip-on otevírání spolu s LED podsvícením přidává na moderním vzezření linky.

Černá barva hraje důležitou roli i v hlavním pokoji, kde je doplněná o tóny šedé, hnědé a přírodního dřeva. Stylová postel s černým rámem na nožičkách je hlavním pohledovým bodem místnosti. Před ní je umístěná lavice s koženým sedákem a dále nízká komoda, nad kterou visí TV. Vedle postele stojí otevřená kovová knihovna v industriálním stylu a dvě pohodlná křesla s nápadným černobílým vzorem na polstrování. Kontrastní barevnost, kvalitní materiály a kombinace pohodlí s minimalismem jsou nosnou myšlenkou tohoto návrhu.

Datum

2022