This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Showroom – inteligentní domácnost

HomeKomerční projektyShowroom – inteligentní domácnost

O projektu

Showroom zákazníkům představuje inteligentní systémy pro domácnost a smart home řešení a nachází se nedaleko Pardubic. Návrh je založený na světlých a přírodních tónech v kombinaci s jednou kontrastní barvou – zelenou. Tento základ je doplněn květinami a je kladen důraz na hru se světlem v podobě LED pásků a zavěšeného svítidla nad recepcí. Zvolené prvky mají evokovat úspornost a ekologičnost zařízení, která showroom sám představuje.

V showroomu je navrženo několik vitrín sloužících k vystavení zboží. Vitríny mají pevný, obdélný podstavec s úložným prostorem a prosklenou vrchní část, zároveň jsou osvětlené LED pásky. Naproti vstupu se zákazníkovi otevírá bílá recepce umístěná našikmo s podsvíceným logem showroomu. Zadní část je klidnější a určená pro jednání. Konferenční stůl je postaven za sloupem s popínavými květinami, který má stejně jako recepce šikminu, a stůl i židle mají zelenou barvu ve studeném odstínu. Ta se prolíná zbytkem interiéru, ať už na koberci, výmalbě nebo v květinách. Design je doplněn výraznou grafikou na zadní zdi za stolem, která prostor oživuje svojí hravostí a barvou.

Datum

2021

Date: