This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Interiér bytu v Libni

HomeRezidence a interiéryInteriér bytu v Libni

O projektu

Prostorný apartmán pro rodinu s malým dítětem se nachází v oblasti libeňských doků v Praze. Byt je ve 3. nadzemním podlaží a pyšní se krásným výhledem na řeku a spoustou světla. Návrh se týkal obývacího pokoje s kuchyní, vstupní části a ložnice.

V interiéru se opakují tóny světlých, krémových barev v kombinaci s šedou a antracitovou barvou. Celkově je vybavení pojato v minimalistickém, elegantním stylu. Obývací pokoj je s kuchyní propojen pomocí jídelního stolu a prosklených polic navazujících na linku, které slouží k uložení nádobí a zároveň jako knihovna. Kuchyňská linka a ostrůvek jsou provedené v bílém lesku a technickém kameni v béžovém odstínu. Obývacímu pokoji dominuje pohovka se střídmou geometrií, ta je v lehkém kontrastu s oblými konferenčními stolky a elegantním taburetkem. Panel za TV je částečně proveden ve stěrce, která se objevuje na zdech, a částečně v matriálu strukturované desky s pruhy. LED pásky a výrazná lampa přidávají na atmosféře.

Ložnice je taktéž pojata v minimalistickém stylu a jemných barvách. Pohodlná postel má za sebou čelo ze stejného strukturovaného materiálu jako TV panel a šatní skříň je provedená v bílém lesku, stejně jako kuchyňská linka. Dochází tak k propojení prvků a celkové atmosféry v bytě.

Datum

2021