This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Soukromé wellness

HomeKomerční projektySoukromé wellness

O projektu

Privátní spa má sloužit k relaxaci pro 2-4 osoby a je umístěné ve sklepení bytového domu v Praze nedaleko centra. Projekt zahrnoval ztvárnění wellness prostoru s vířivkou a saunou a vyřešení zázemí, kde se nachází šatna a technické místnosti.

Základem bylo vytvořit vkusné, hřejivé a komfortní místo, které bude poskytovat pohodlí k odpočinku. Ve starém sklepním prostoru jsou zachované klenuté stropy a původní cihlové zdivo. Návrh se tyto prvky opírá a doplňuje je o jemné barvy v krémových a béžových odstínech, masivní dřevo a atmosférické nasvícení místnosti. Při vstupu do místnosti se návštěvníkům otevře pohled na dřevěné podium, ve kterém je zasazená vířivka, sauna a ochlazovací bazének. Za ochlazovacím bazénkem se také nachází sprcha. Nalevo od vstupu je odpočinková část s velkou kruhovou postelí s nebesy, kde si hosté mohou odpočinout po saunování. Za touto postelí je vestavěná kuchyňská stěna pro přípravu drobného občerstvení a nápojů. Celkový dojem pohodlí je podtržen dekoracemi jako například podlahovými lucernami potaženými textilií, polštářky k sezení nebo svíčkami ve velkých skleněných nádobách.

Datum

2022

Date: