This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Vila u Dvora Králové

HomeRezidence a interiéryVila u Dvora Králové

O projektu

Jednopodlažní luxusní vila byla navržena pro čtyřčlennou rodinu se dvěma malými dětmi a nachází se nedaleko Dvora Králové. Dům leží na velkém pozemku zcela obklopen stromy a krajinou, a je tak v naprostém soukromí.

Jako dominantní fasádní prvek byly zvoleny úzké kamenné pásky ve světlehnědém odstínu, ty jsou místy nakombinovány s tmavě hnědou omítkou a obklady z trapézového plechu v antracitové barvě. Prostorové ztvárnění a vybavení vily je navrženo v nadstandardním duchu a s důrazem na pohodlí uživatelů. Půdorysu vévodí prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu, odkud se dá jít do zahrady a k bazénu. V zadním traktu je navržena ložnice pro rodiče a dětské pokoje. V přední části, která se otevírá k příjezdové cestě, se nachází posilovna a pracovna pro pána domu. Střecha vily je rovná se zvýšením nad hlavní částí obývacího pokoje a také v části pracovny.

Datum

2022/23
SMALL 01 pasky