This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

ÚJV Řež

HomeKancelářeÚJV Řež

O projektu

ÚJV Řež je společností zabývající se především projektovou a inženýrskou činností v oblasti energetiky, průmyslu a zdravotnictví. Návrh se týká divize, která sídlí v jedné z kancelářských budov v Praze na Palmovce, a jde o komplexní úpravu stávajících společných částí, jako jsou konferenční místnosti, copy centra, kuchyňky a prostor chodeb.

jako hlavní barevné spektrum jsme zvolili odstíny krémové a modré, jenž je zároveň barvou korporátní identity společnosti. Tyto akcenty doplňuje nábytek a nástěnné panely v dekoru přírodního dubu. Konferenční místnosti jsou otevřeny do prostoru pomocí nově vybudovaných prosklených stěn, čímž opticky zvětšují a odlehčují úzké a dlouhé prostory chodeb. Zasedací místnosti a chodby jsou dále propojeny kobercem ve dvou barvách s nepravidelnými zlomy. Chodby oživuje grafika na stěnách připomínající projektové výkresy, které ÚJV sám vytváří. Kuchyňky jsou pojaté v minimalistickém stylu, kterému dominuje modrá barva a výrazná grafika na zdech. Na každém patře je vytvořeno centrum s tiskárnou a uzavíratelnými skříňkami na kancelářské potřeby. Styl těchto center opět staví na modré barvě, dekoru dřeva a grafických nápisech.

Kategorie

Datum

2022/23

Date: