This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Luxusní byt v centru Prahy

HomeRezidence a interiéryLuxusní byt v centru Prahy

O projektu

Obývací pokoj a ložnice s koupelnou se nachází v luxusních prostorách bytu v samotném centru Prahy. Vzhledem k umístění ve druhém nejvyšším podlaží je v bytě dostatek přirozeného světla. Tomu dále v jednotlivých pokojích napomáhají vysoké stropy a velká okna.

Vkusný a nadčasový interiér obývacího pokoje jsme ladili do tlumených přírodních odstínů, které jsou nakombinované s tmavými prvky a promítají se například u konferenčního stolku nebo u ližin křesla. Výrazný a zároveň jemný design dotváří vysoce kvalitní nábytek a doplňky luxusních značek. Pro dokreslení atmosféry v interiéru obývacího pokoje jsme zvolili umělecké kousky a abstraktní obraz v jemných barvách. Ložnice se nese v podobném duchu, a navíc se přidává prvek ořechového dřeva, které jsme použili na čele postele. Za manželskou postelí se nachází vstup do minimalistické koupelny s výraznou samostatně stojící vanou a mramorovou deskou, do níž jsou zasazená dvě umyvadla.

Datum

2021
Bathroom 04