This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

ResMed

O projektu

Kancelář firmy ResMed sídlí v pražských Nuslích a zaměřuje se na léčbu spánkových poruch. Náš projekt se týkal především renovace vstupní části, kde se nachází recepce a ordinace s čekárnou pro klienty. Zároveň došlo k drobným úpravám a vytvoření úložných prostorů v neveřejné části kanceláří, která slouží pouze zaměstnancům.

Celkový design si klade za úkol prostor zmodernizovat, otevřít směrem do ulice a tím jej prosvětlit. Hlavní myšlenkou je vytvoření elegantní vstupní části v jemných, přírodních odstínech, na kterých vyniknou výraznější barevné akcenty v podobě dekorací a vybraných kusů nábytku. Tyto doplňkové barvy částečně vycházejí z loga ResMed, jehož barevné schéma přechází od modré do červené. Vstupní zóna s recepcí jsou založeny na oblých liniích a tvarech a navozují tak útulnou, klidnou atmosféru. Do recepce bylo třeba umístit 3 pracovní místa a musí tedy být poměrně dlouhá. Abychom tento výrazný prvek zjemnili, zvolili jsme zaoblené rohy a krémový odstín betonové stěrky na pohledových plochách. Motiv zaoblení se také propisuje v linii dvoubarevného koberce. Tyto prvky jsou doplněny dekorem přírodního dřeva propisujícího se na nástěnných deskách a v nábytku. Na prosklených stěnách došlo ke stržení neprůhledných fólií, čímž se kancelář otevřela kolemjdoucím a projasnila. Namísto původních folií byly instalovány nové s jemnou grafikou v bílé barvě, která opět reflektuje zaoblené linie.

Kategorie

Datum

2022