This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Naše služby

Architektura a navrhování jsou pro nás každodenní radostí a posláním.
u
Do našeho portfolia řadíme rezidenční i komerční projekty. Věnujeme se návrhům staveb s různou typologií včetně rodinných domů, návrhům interiérů pro bydlení, business i odpočinek. Umíme zajistit kompletní dokumentaci projektů od architektonické studie přes dokumentaci pro stavební povolení až po prováděcí dokumentaci. Na projektu vám pomůžeme s inženýringem a zajištěním potřebných povolení u úřadů a dotčených orgánů i s výběrem dodavatele a samotnou realizací. Dále poskytujeme konzultace v oblasti architektury a designu.
Na projekty rádi dohlížíme od začátku až do samotného konce, ale umíme být flexibilní a pomoci s určitou částí dle vaší potřeby. V prvních fázích projektu provádíme analýzu místa či prostoru a možných přístupů k návrhu s ohledem na zadání klienta. Důležitou částí analýzy je cenový odhad architektonické studie a případně dalších fází dokumentace a provedení. Po společném odsouhlasení tvůrčího přístupu a konceptu začíná fáze druhá, architektonická studie. V té vám představíme svoji vizi, prostorové a materiálové řešení, výběr konkrétních kusů nábytku a dekorací v případě interiérů. Návrh a jeho úpravy s vámi budeme konzultovat na pravidelné bázi a společně hledat smysluplná řešení. Na studii dále navazují vyšší stupně dokumentace, které mohou být provázané s inženýringem. U samotné realizace pomáháme s výběrem dodavatelů, specifikací nábytku, vzorkováním materiálů a textur, až po realizaci stavby, kde provádíme autorský dozor.
Během návrhu se budeme snažit co nejlépe pochopit vaše individuální přání a vdechnout jim život. Jde nám o to, aby pro vás byl proces návrhu kreativní zábavou, abychom vám usnadnili orientaci v krocích potřebných pro stavební povolení a samotnou realizaci. Abychom tak napomohli k co nejhladšímu a příjemnému přetvoření návrhu v realitu.
  • NÁVRHY INTERIÉRŮ

.

  • NÁVRHY RODINNÝCH DOMŮ

.

  • PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE DO STUPNĚ DUR- DSP- DPS

.

  • PROJEKT MANAGEMENT NA PROJEKTU

.

  • URBANISMUS ÚZEMÍ

.