This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Rekonstrukce wellness kavárny

HomeKomerční projektyRekonstrukce wellness kavárny

O projektu

Projekt redesignu wellness kavárny se zaměřuje na vytvoření příjemného prostoru ve vstupní části wellness areálu ležícího nedaleko Brna. Majitel si přál, aby místo lákalo zákazníky pro svoji atmosféru a rádi přišli třeba jen na dobrou kávu nebo zákusek, aniž by nezbytně museli navštívit wellness.

V návrhu jsme se snažili o ohleduplné odclonění vstupu do wellness a vytvoření elegantního a útulného prostoru pro kavárnu. V rámci redesignu jsme ponechali původní černý strop a boční stěny s dřevěným obložením, na které navazuje zelená stěna. K tomu jsme doladili různě tvarované posezení ve formě křesílek, sedaček nebo taburetů, které jsou potažené různými typy vzájemně se doplňujících látek. Jednotlivé stolečky s posezením od sebe vždy odděluje tmavý rám se zavěšenými květináči. Dekorace a doplňky jsme se rozhodli ladit do neutrálních jemných tónů béžové, krémové a bílé. Takto vytvořenou paletu neutrálních, jemných barev a tvarů jsme oživili větším množstvím zeleně, která v prostoru hraje důležitou roli. Na pravou boční stěnu jsme použili elegantní prvek v podobě tapety s jemným ornamentem, protilehlá stěna je zvýrazněná pomocí policové stěny se zrcadlovými zády, která prostor opticky prodlužují.

Datum

2021