This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Byt v pražské Maríně

HomeRezidence a interiéryByt v pražské Maríně

O projektu

Tento projekt se zabývá návrhem interiéru pro dvoupokojový byt s uklidňujícím výhledem do zeleně. Obývací pokoj přímo navazuje na kuchyni s chodbou a vytváří tak prosvětlenou místnost, která je laděná v jemných odstínech krémové a béžové a do barev dřeva.

Obývací část interiéru jsme propojili s kuchyní prostřednictvím dominantního kuchyňského pultu obloženého mramorem. V celém prostoru jsme kromě kamene pracovali s dubovým dřevem a jemnými odstíny krémové barvy, které se objevují například na židlích u jídelního stolu nebo sedací soupravě. Elegantní vzhled jsme doladili použitím subtilní zavěšené poličky nad ostrůvkem v kuchyni v bílém kovu a také stylovým osvětlením. V interiéru se zároveň objevují kontrastní černé prvky jako například kruhový konferenční stolek, kuchyňská baterie nebo třeba vázy z kouřového skla.

Datum

2021

Date: