This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Interiér bytu Praha

HomeRezidence a interiéryInteriér bytu Praha

O projektu

Prosvětlený byt s terasou se nachází v nově postaveném bytovém domě v Praze – Košířích, který je umístěn ve svahu a nabízí krásný výhled do zeleně a místní zástavby. Naším cílem bylo vytvořit moderní, odlehčený interiér pro mladého muže, který zde žije sám.

Obývací pokoj je propojený s kuchyní i s terasou, z čehož jsme vycházeli v našem návrhu. Jako kontrast k dennímu světlu a přírodnímu dřevu s bílou jsme použili tmavou mramorovou desku, která se objevuje na odstřikové ploše, pracovní desce na kuchyňské lince a zároveň také na ostrůvku. Ten opticky rozděluje část kuchyně a obývacího pokoje a navazuje na polohovatelnou desku jídelního stolu. K barevné škále použité v kuchyni jsme zvolili šedivý tón potahové látky na sedačce. Veškeré odstíny se tak vzájemně propisují a doplňují na jednotlivých prvcích. U dřeva jsme nezůstali pouze v kuchyni, ale rovněž jsme jej použili za televizí na obkladových deskách, kde jsme využili struktury letokruhů k vytvoření zajímavého geometrického obrazce.

Datum

2021

Date: