This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Dětský pokoj

O projektu

Záměrem návrhu dětského pokoje, který se nachází ve vile u Brna, bylo vytvořit v rámci dvou místností propojených s terasou praktickou a zároveň útulnou ložnici s hernou pro malého chlapce, který má rád letadla, auta a medvědy.

Ložnice s hernou je propojená jak vizuálně, tak prostřednictvím velkého vstupního portálu. V prostoru ložnice jsme celou stěnu koncipovali jako skříň s postelí doplněnou o hrací prvek v podobě bunkru ve druhém patře, na který se dá vylézt po žebříku. Do herny jsme umístili variabilní dětský ponk s psacím stolem, kde se zároveň nachází různé koše pro praktické třídění hraček. Obecně jsme kladli větší důraz na dostatek úložného prostoru – šuplíky pod skříní, velká skříň nebo úložné koše. Vše je laděné do jemných barev přírodního dubu v kombinaci s tóny hořčicově žluté a světle modré. Designovým prvkem v pokoji jsou například zavěšená letadla nad hracími kostkami nebo houpačka.

Datum

2021
Loznice 04 Modra