This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

Tradiční česká restaurace

HomeKomerční projektyTradiční česká restaurace

O projektu

Prostory restaurace se nachází v přízemí historické budovy na Staroměstském náměstí. Její okna se otevírají přímo do rušného života v centru Prahy. Přáním restaurace, která se zaměřuje především na české speciality a pivo, je přilákat jak turisty, tak místní hosty.

Při návrhu interiéru jsme vycházeli z historického odkazu budovy a jejích krásných kleneb. Přestože jsme se snažili zachovat ráz tradiční české restaurace, interiér jsme celkově ladili do moderního designu. V návrhu hrají velkou roli staré dřevěné pivní barely. Co se týče materiálu, v rámci celého interiéru jsme pracovali především se dřevem a dalšími přírodními materiály. Tlumené barvy na nábytku, stěrkách či výmalbě jsou doplněné o výrazné dekorace a tradiční vzory českých cibuláků, které se v našem pojetí objevují například na prošívaných polštářích nebo talířích na stěnách. Výsledkem je moderní a vzdušná restaurace v oblíbené turistické zóně, kam i Češi rádi zajdou na poctivé pivo.

Datum

2021

Date: