This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 [email protected]

McDonald’s

HomeKancelářeMcDonald’s

O projektu

Hlavní kancelář známé firmy McDonald’s sídlí v administrativní budově Avenir Business Park na pražském Smíchově. Projekt zahrnoval kompletní fit-out moderních kanceláří rozprostírajících se na 1100 m2. Naší hlavní myšlenkou bylo odlišit se od tradičních provozoven McDonald’s, a přesto v interiéru odrazit hlavní prvky této mezinárodní společnosti.

V případě tohoto projektu jsme se rozhodli pro netradiční pojetí korporátních barev. Odstíny žluté a červené se tak objevují například ve spodní části recepce nebo podnoží konferenčních stolků. V prostoru jsme zachovali odhalené betonové stropy, které prošly úpravou a následným stříkáním do požadovaných odstínů. Kromě kompletního fit-outu kanceláří jsme rovněž zajistili vypsání veřejné zakázky na výběr vizuálního stylu společnosti. Designovou stránku projektu tak zároveň doplnily vhodné slogany a hesla.

Tento projekt vznikl v ateliéru Prochazka & Partners pod vedením hlavního architekta Ing. arch. Elišky Vrbkové.

Kategorie

Datum

2019

Date: